tisdag 19 november 2013

Ojojoj

Vem kunde tro detta skulle hända.
Jag som är totalt ointresserad av sport (som inte har med djur att göra,) sitter och ser på Sverige - Portugal matchen. Ännu konstigare är att Magnus inte ens är hemma och tittar med mig. Jag tycker dock det känns lite kört för sverige nu. Ronaldo gör nu 3-2 och om jag förstått allt rätt behöver sverige vinna med två mål. Nu vill jag bara ha hem min älskling och gosa i hans famn <3
Nöjer mig med min gosiga karlsson så länge. ( favoritmarsvinet)

Kvalitetstid utan sina barn ...är det okej?

jag har fått lite reaktioner angående mitt inlägg om kvalitetstid i skogen, bara Fiffi och jag!
Dessa tyckte jag var lite självisk som inte ville ha barnen med när jag njöt av kvalitetstiden. Min förklaring är detta. :  
Jag har haft " små" barn hemma i 20 år. när mina två äldsta började bli lite äldre fick jag nya små. Och mina dagar är sprängfyllda med barn.
Jag har 5 yngre barn här hemma, jag arbetar i skolan en del av dagen med åk 6 och om em arbetar jag med 8 åringarna på fritids. Två kvällar i veckan arbetar jag på fritidsgården där ungdomar mellan 11-18 är på sin fritid. Min äldsta dotter håller på ta körkort och studerar på högskola och detta innebär stort engagemang från föräldrars sida. 18 åringen som behöver sin tid med mamma .
Vi har dessutom alla våra 5 yngsta på samma skola som jag jobbar på så här kommer " halva" skolan hem och leker med dem.
Är det då inte okej att vilja ha ensamtid med Fiffi!!!!!! Vi tycker det i vår familj iaf. För en lycklig mamma är en bra mamma. Och detta får jag höra många gånger av barnen att jag är , så något rätt gör jag ju .
Men alltid kul med reaktioner .....:)

Kram på er , och ha en bra dag i rusket. !!!