lördag 28 december 2013

Lite från året som gått med vår Fiffi . Näckrosdammens pandora !!


Vi har haft ett fantastiskt år med Fiffi. Från det att vi hämtade hem henne 12 dec 2012 har vi älskat henne gränslöst. men det var inte helt smärtfritt givetvis.
Jag sa tom vid ett tillfälle att detta kommer inte fungera. Hon kunde inte vara ensam hemma ens 5 min och hon följde efter mig vart jag än gick. Om jag lämnade hemmet satt hon och gnydde vid ytterdörren.
Så när vår prövotid var slut kände jag att vi inget annat kunde göra än att låta henne åka hem till Petra ( uppfödaren ) igen.

Då hade jag en stark röst i huset som sa - HON STANNAR HÄR ! !!!!
Tack älskade Magnus för att du sa så. Tänk om vi gett upp. Det blev hur bra som helst och efter ytterligare någon månad fungerade hon perfekt i vår familj. det tar tid men hujeda mig vad mycket man vinner !
Nu kommer hon med största sannolikhet få fler små sötnosar i februari/ mars. Både hon och pappan Beppe är supergosiga finfina cockrar. Han är en riktig casanova och här är foto på honom när vi hälsade på hos Petra en dag. Det är Jamie som får pussar och Elin håller en annan fin cocker hos Petra - Lady. Han är av färgen Liver .

Fiffi är en riktig familjehund som följer med oss på allt. Vi är ofta i mossby där vår familjestuga finns och här trivs hon. Vatten är kanon. Hon har varit med i Snogeholm och paddlat kanot, varit på badturer på massa olika ställen. Vi är stor familj och hon älskar verkligen allihop. Känns som hon skulle göra allt för oss. 
Ser ni henne på bilden där vi går ut i havet. Simmar bredvid mig :) 

2 kommentarer:

  1. Det känns som att hon alltid funnits i familjen nu. Världens bästa o gosigaste Fiffi.
    // Mia

    SvaraRadera
  2. Så roligt att läsa detta för mig!!

    SvaraRadera