måndag 18 november 2013

OMG!! Måste ha alltså. :-D

T-shirt i 3D från coolstuff

Kladd, klet och gegg!! Alldeles underbart. :-o

Efter en arbetsdag fylld av barn och aktiviteter på Hallenborgskolan Fritids, är det så skönt att ta Fiffi ut på promenad av det tuffare slaget. Vi drog ut på fältet där hon kan springa av sig ordentligt. Bara att dra på sig rejäla gummistövlar :-) 
Det är nästan helt mörkt här ikväll eftersom fullmånen är gömd i molnen ... Men det bryr  inte Fiffi sig ett dugg om. Hon jobbar stenhårt med nosen. Och är helt slut när vi kommer hem. ( hon orkade inte ens skälla på grannens hund när vi gick förbi hihi)  

Kvalitetstid

På morgonen när jag lämnat barnen i skolan, åkte jag och Fiffi till skogen. Här njuter vi!      MIN KVALITETSTID :-)
Vi lekte kurragömma ( hon är en duktig spårhund vill jag lova)  och hittade mig alla gångerna- tills hon plötsligt bara gick rakt förbi mig. Jag var precis bredvid  när hon bara fortsatte med nosen bland löven. Jag förstod ganska snart varför :-o Hon hade spårat upp en fasan. Tydligen var den roligare än mig!!!! Men hon blev totalt förskräckt när den plötsligt flaxande upp framför henne och sprang rakt till mig :-D fina lilla Fiffi. 
Och jag slår på trumman för bilbälte till hund!!!
Lag på detta numera och herregud - kostar bara 150 spänn. Vi med många barn har inte plats för bur i bilen men alltid bälte på fiffi!!!! 
GODMORGON PÅ ER!