fredag 31 januari 2014

Vilken toppenlösning.

Nu blev jag glad ! 
Petra tycker nog jag är bedrövligt pipig och blödig nu med Fiffi... Hihi tycker nog jag behöver något bättre i tankarna än att gå och hänga läpp över Att Fiffi åkt från oss. 
Idag blev vi erbjudna få snygga Beppe med oss hem när vi lämnar Fiffi.  Det är ju han som är pappan till Fiffis valpar. Spännande att se hur han fungerar hos oss!! 
Håll tummarna för att det ska gå bra!! han är en riktig charmknutte. 

Sista kvällen ...😢

Ikväll ska jag bara njuuuuta av min lilla älskling Fiffi. Imorgon fm åker vi två till Hässleholm . Där kommer hon äntligen få visa Petra sin fina runda mage.  ❤️
Vi gissar lite här hemma på hur många valpar hon har och vilka färger dom har. De flesta gissar på 6 och 7 . Två röda, två svarta och resten liver, liver/tan . Jag har hela tiden tänkt att hon kommer få 5. en röd, en svart  och resten liver , liver /tan . Jag vet inte om de har möjlighet att få liverroan men i min dröm inatt fick hon en sådan 😳 
Det är gott att veta att Fiffi kommer få träffa alla sina cockerkompisar igen! Då trivs hon. Jag ska skicka med min kamera så hon om hon vill och hinner kan fota och filma.  Nu ska jag mysa!!!